Начало За нас Реклама Контакти

5 ястия, които са по-вкусни на следващия ден

Снимка за 5 ястия, които са по-вкусни на следващия ден

Някои от нас са любители на вчерашната храна, други – не чак толкова. Но между остатъците има някои, които стават по-вкусни един ден след приготвянето им. Ето 5 от тях.

Яхнии

Повечето от тях се подобряват с възрастта, независимо дали са аржентинско локро, етиопски доро уот или нашенска манастирска яхния.

Брауни

Ако сте силни, може да оставите тавичката с ненарязания американски какаов сладкиш за един ден и така да отложите и засилите удоволствието.

Шоколадова торта

24-те допълнителни часа помагат на лакомството да развие целия потенциал на вкуса и аромата.

Лазаня

Слоевете паста, сос и сирене се нуждаят от време, за да проникнат един в друг. Така претоплянето на следващия ден ще донесе само кулинарни облаги.

Фасул

Ако оставите бобената манджа за един ден на мира, тя ще ви се отплати с още по-добър вкус. 

от Меню Ян. 2014
Рецепти по темата
Коментари