Начало За нас Реклама Контакти
Разпространи съдържание
Обновен: преди 2 години 6 седмици

Simposio del Vino представи вината на Едоардо Миролио

Вт., 2018-05-15 14:30

На изключително изискано събитие винарска изба Едоардо Миролио събра всички свои бизнес партньори, приятели, любители и ценители на качествените български вина. Гостите имаха възможността първо да дегустират всички вина, които произвежда избата и след това да присъстват на официалната част.

Тъмбнейл: 
Категории: Divino

Discover.Vino World събра чуждестранните вина на българския пазар

Пон., 2018-05-14 12:43

Близо 600 вина от цялата планета бяха представени по време на Discover.Vino World. Второто издание на изложението-дегустация се проведе на 11 и 12 май, в софийския Интер Експо Център. Посетителите имаха възможност да се запознаят отблизо с огромното разнообразие от вина от целия свят, присъстващи на нашия пазар. Най-много бяха щандовете в двете зони от Стария свят - Италия и Франция.

Тъмбнейл: 
Категории: Divino

Discover.Vino World предлага и подбрани деликатеси

Вт., 2018-05-10 12:40

Виното без храна не е същото, затова посетителите на Discover.Vino World ще имат възможността да се запознаят, опитат и закупят специално селектирани храни от партньорите на организаторите DiVino.

Какво ви очаква:

Тъмбнейл: 
Категории: Divino

25-ият Concours Mondial de Bruxelles се открива днес

Вт., 2018-05-10 08:28

Единственият в света пътуващ конкурс за вино - Concours Mondial de Bruxelles, напусна за първи път Европа и покори Азия. Днес състезанието се открива официално за 25-и път в китайската столица Пекин и ще продължи до 13 май.

Тъмбнейл: 
Категории: Divino

Discover.Vino World представя: 60 от световните вина легенди!

Вт., 2018-05-08 17:10

Много от най-великите вина в света ще бъдат достъпни за дегустация на Discover.Vino World – изложението на чуждестранни вина, което ви очаква на 11 и 12 май, петък и събота, в Интер Експо Център.

За пръв път у нас, и то именно на Discover.Vino World, се създава Fine Wine Corner - зона с 60 от онези вина, които дават живот на легендите: изискани, от най-висока класа, бутилки за колекционери, вина гордост не само за производителите си, но и за регионите и страните, където се създават.

Тъмбнейл: 
Категории: Divino

Първа вечеря за журито на кинофестивала в Кан

Вт., 2018-05-08 09:12

Тъмбнейл: 
Категории: Divino

Crafter обединява световете на крафт бирата и виното

Вт., 2018-05-08 08:36

Преди седмица в София отвори врати Crafter – магазин-бар, който обединява световете на крафт бирата и качествените вина (а тези два свята съвсем не са толкова далечни)!

В него може да намерите разнообразни бирени предложения от цял свят, включително и няколко наливни, докато винената селекция е съставена внимателно и изцяло от български изби. Разбира се има и леки мезета - кашкавал, сушени меса, и най-вече приятни млади хора.

Тъмбнейл: 
Категории: Divino

Discover.Vino World 2018 - зони Франция и Италия

Пет., 2018-05-04 17:25

На Discover.Vino World 2018 – изложение-дегустация за чуждестранни вина, съвсем естествено най-много ще бъдат щандовете в двете зони от Стария свят - Италия и Франция.

Тъмбнейл: 
Категории: Divino

За осми път Казанлък се превръща в столица на розето!

Пет., 2018-05-04 11:22

Осмото издание на Rose Wine Expo Kazanlak ще се проведе от 1 до 3 юни 2018, в залите и градината на НЧ Искра. Тази години розовото събитие ще протече под мотото Drink Pink@Think Pink - R-evolution!

Фестивалът на розето се провежда под патронажа на кмета на Казанлък като официално събитие от 115-годишния Празник на Розата и се провежда с медийното партньорство на БНТ и инициативата Купувам българско.

Тъмбнейл: 
Категории: Divino

Discover.Vino World представя: необятното разнообразие на вината от Новия свят!

Ср., 2018-05-02 09:50

Публиката в България има подчертан интерес към вината от страните на Новия свят: Австралия и Нова Зеландия, Чили и Аржентина, Южна Африка и САЩ - едно трудно обозримо разнообразие от сортове, стилове и типове вино.

Тъмбнейл: 
Категории: Divino