Начало За нас Реклама Контакти

Условия за ползване

Собственост
Сайтът menumag.bg е собственост на Гурме Пи Си Ти И ООД.


Право на ползване
Право на ползване на съдържанието на menumag.bg имат всички лица без ограничения във възрастта.
Съдържанието на този уебсайт e под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Освен ако не е посочено нещо друго, текстовете, графичните и фото материали, видеото публикувани в сайта са собственост на Гурме Пи Си Ти И ООД.
Използването на текстове и снимки от DiVino.bg е разрешено, само при условие, че се посочи източника и се добави линк към www.menumag.bg. Поставянето на връзки към материали в www.menumag.bg е свободно.
Гурме Пи Си Ти И ООД си запазва правото да извършва промени в дизайна, съдържанието и условията за ползване без предварително уведомление.


Регистрация и конфиденциалност
Регистрираните потребители на www.menumag.bg получават достъп до повече информация в сайта. С регстрацията си потребители се съгласяват да получат поне един нюзлетър или специално предложение от Гурме Пи Си Ти И на електроннта си поща, след което ако желаят могат да се откажат от тази услуга. С първоначалната си регистрация всеки потребител се съгласява да предостави определени данни на Гурме Пи Си Ти И. Регистрацията в menumag.bg не изисква задължително предоставяне на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни. Независимо от това Гурме Пи Си Ти И ООД се ангажира да предприеме всички възможни мерки за гарантиране неприкосновеността на данните, предоставени от потребителите на сайта.
В Интернет не винаги обменът на информация може да бъде напълно защитен и гаранции не могат да бъдат дадени, че някаква част от информацията няма да попадне у неоторизирани лица. Гурме Пи Си Ти И ООД не гарантира, че системата ни е абсолютно сигурна и 100% защитена от нападение на хакери или манипулиране на данните.
С цел подобряване и усъвършенстване на предоставяните услуги Гурме Пи Си Ти И ООД регистрира и обработва данни за посещенията на сайта (IP адрес, информация за уеб браузъра, операционната система, посетените страници и др.). Тази информация може да бъде предоставяна на клиенти на Гурме Пи Си Ти И ООД. За събраната информация и обработката й: http://www.google.bg/privacy.html
Отварянето на страници на сайта и/или следването на препратки в него представлява декларация от страна на потребителя независимо дали е регистриран или не, че е запознат, приема и се задължава да спазва настоящите настоящите условия за ползване.


Отговорности
Екипът на Гурме Пи Си Ти И ООД полага максимални усилия за поддържане на възможно най-достоверна информацията в сайта. Въпреки това не са изключени пропуски или несъответствия. Гурме Пи Си Ти И ООД не носи отговорност за:
- Евентуални вреди, реални или въображаеми, възникнали или свързани с достъпа (или липсата на достъп) до сайта и използването на съдържанието на сайта.
- Мненията изразени в коментарите.
- Съдържанието на рекламите, статиите от секцията advertorial и всички обозначени с „платена публикация” материали публикувани на сайта.