Начало За нас Реклама Контакти

Краставички с пастет от сьомга

Снимка за Краставички с пастет от сьомга
30
Време за приготвяне: 30 минути
I
Степен на трудност - Лесна
Подходяща напитка - вино

Свежестта на тези фини хапки е неоспорима, както и доброто впечатление, което ще направят пред вашите гости. Любимите ви хора определено заслужават да ги поглезите с чудесната комбинация от пресни зеленчуци и рибен пастет.

СъставНеобходими продукти за 0

  • 1 краставица
  • 200 г крем-сирене
  • 60 г пушена сьомга, нарязана на ситно
  • 1 к.л. настърган лук
  • 1 ч.л. лимонов сок
  •  червена чушка за украса
  • 7 филии бял хляб
  • 1 ч.л. масло

Начин на приготвяне

  1. 1.

    Краставицата се нарязва на тънки кръгчета. От хляба се изрязват кръгчета или квадратчета, големи колкото резенчетата краставица.

  2. 2.

    Изрязаният хляб се намазва с масло. Върху всяко хлебче се слага по резенче краставица.

  3. 3.

    Сиренето се пасира заедно със сьомгата, лука и лимоновия сок. Пастетът се подправя на вкус и се шприцова върху краставичките. Отгоре се украсяват с червена чушка и магданоз или копър.

Продуктите са за 20 броя.
Март 2009
Още подобни рецепти
Коментари