Начало За нас Реклама Контакти

Фритата с гъби и градински подправки

Снимка за Фритата с гъби и градински подправки
30
Време за приготвяне: 30 минути
I
Степен на трудност - Лесна
Подходяща напитка - вино

Омлетът по принцип е ястие, което става бързо и лесно. Така е и с нашето предложение, но то съдържа известна доза изненада. Подправена с богат букет от градински подправки, тя е един лек полъх на свежа пролетна градина. Запържена отдолу и запечена отгоре, фритата ще ви донесе заслужени аплодисменти от изгладнялата публика.

СъставНеобходими продукти за 4 порции

Начин на приготвяне

  1. 1.

    Яйцата се разбиват с млякото, горчицата и MAGGI® Вълшебен вкус Градински подправки.

  2. 2.

    Фурната се загрява до 200°С.

  3. 3.

    В тавичка с незалепващо покритие се сгорещява зехтинът, прибавят се лукът и гъбите. Когато се изпари отделената вода, се изсипва яйчната смес. Запича се отдолу на котлона и когато се втвърди, се слага в най-горната част на фурната да се запече и отгоре.


Септ. 2007
Още подобни рецепти
Коментари