Начало За нас Реклама Контакти

Бадемово-рожкови бонбони с вишни

Снимка за Бадемово-рожкови бонбони с вишни
30
Време за приготвяне: 30 минути
I
Степен на трудност - Лесна
Подходяща напитка - вино

Натурални и здравословни, суровите бонбони от менюто на ресторант "Вишните" отразяват цялостната философия на собствениците и са вълшебно доказателство, че вкусното може да е полезно и полезното - вкусно.

СъставНеобходими продукти за 18 броя

  1. 1 ч. ч. сурови белени бадеми
  2. 1 ч. ч. фурми, обезкостени
  3. 1 ч. ч. брашно от рожков
  4. 2 с. л. бадемов тахан
  5. 2 с. л. сироп от агаве
  6. 2 с. л. сушени вишни
  7. 25 мл вишновка
  8.  кокосови стърготини за овалване

Начин на приготвяне

  1. 1.

    Бадемите се смилат на паста. Отделно се смилат фурмите заедно с вишните.

  2. 2.

    Бадемовата паста и смлените фурми с вишни се омесват с брашното от рожков, сиропа от агаве, вишновката и тахана на меко, леко лепкаво тесто.

  3. 3.

    Оформят се топчета и се овалват в кокосовите стърготини.


Подходящи типове вина
Юни 2012
Още подобни рецепти
Коментари