Начало За нас Реклама Контакти

Какво ще ядем на DiVino.Taste 2016?

Снимка за Какво ще ядем на DiVino.Taste 2016?

Макар DiVino.Taste – най-големият форум за българско вино, да е посветен, разбира се, на виното, от 18 до 20 ноември в НДК ще има и чудесна храна. Защото едното без другото не може.

В пространството пред зала 3, в която над 70 български изби ще представят вината си, ще е оформена Slow Food зона, където малки производители на изключително качествени продукти ще ги предлагат на гостите на изложението. Там всеки ще може да опита и закупи:

Ресторант Pure на шеф Димо Димов ще нахрани гладните посетители със специално разработени салати, сандвичи и бургери, а на щанда на Pure Pâtisserie ще има разнообразни десерти, включително и френски макарони, направени от Йоана Петрова (Кулинарно – в кухнята с Йоана).

За пореден път на DiVino.Taste шеф Станимир Радичев ще представи своите сирена с трюфели и манатарки, а на демонстрационния щанд на Crystal Steak всеки ще може да научи много за качественото говеждо месо, което вече е и с български произход. Месната част ще е подкрепена и от суровосушените колбаси на Васмар с марката 100 войводи.

Вкусни кроасани, ароматни печива и, разбира се, чудесен хляб ще осигури пекарна Bakers – техен ще е и хлябът в залата на виненото изложение, който ще прочиства сетивата по време на тридневния дегустационен маратон.

А ако някой има нужда от допълнителен тонус – насреща ще са кафетата и чайовете с безупречно качество на Dabov Specialty Coffee.

от Меню Ноем. 2016
Коментари