Начало За нас Реклама Контакти

Почувствайте свежия аромат и опитайте богатия вкус на нашето "Меню" - списание за модерно хранене, пълно с нови идеи и знания за храната и приготвянето й. То е създадено за вас с любов и компетентност, приготвено е вкусно от качествени съставки и е щедро подправено с искреното ни желание да сме полезни на читателите ни.

 

 

Сега „Меню” е с тройно по-голямо съдържание и обем, печата се на рециклирана хартия и е с ново оформление. Постарали сме се да е радостно и красиво, съблазнително и съдържателно, пълно с качествени рецепти и важна информация за продукти и готварски техники, за професионалисти или страстни любители в готвенето, за производители на чиста храна и добри места за хапване.

 

"Меню" отразява връзката между земята и храната, пътят от фермата и градината до чинията ни, ролята на вековните традиции в производството храна и приготвянето й и отговорността, която всеки човек носи за природното равновесие на планетата ни.

Храната и храненето са въпрос на съзнателен човешки избор. Вижте философията на "Меню".

Априлският брой на МЕНЮ е САЛАТЕНО ЗЕЛЕН и с ПРОЛЕТЕН ВКУС. ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ЯЙЦА са боядисани с естествени багри, а КОЗУНАЦИТЕ се приготвят в няколко стъпки.

В априлския брой на "Меню" киселото мляко е от Еко-ферма ЕЛАТА, вкусният ресторант е френското бистро L'ETRANGER, корените на КАШКАВАЛА са спорни и е важно да говорите английски, за да хапнете на правилното място.

 

Какво оформя характера на всеки брой „Меню”?

- Стилен модерен дизайн, качествени фотографии и интересни материали;

- Съдържание в две основни секции: Меню У ДОМА и Меню ЗА ХРАНАТА;

- Около 30 вкусни и добре премислени рецепти – разнообразни, балансирани и здравословни;

- Сезонни продукти, кулинарни техники, световни и регионални кулинарни традиции;

- Важни и актуални текстове по теми като хранене навън, производство на добра храна, здравословно хранене, качествени заведения, световни кулинарни тенденции, автентични храни, гастрономическа култура.

 

МЕНЮ ще намерите в магазини, специализирани в продажбата на преса на Лагардер:

Inmedio в моловете;
Relay в подлезите на метростанциите и в летищата в Бургас, Варна и София;
1 minute в подлезите на метростанциите

МЕНЮ се разпространява в търговските вериги Кауфланд, Фантастико, Т Мarket, 345, Рум Ойл и Булгартабак, както и в магазини "Добрев"

 

Списание МЕНЮ ще намерите и в павилиони на "Разпространение на печата" в София. Също така може да го намерите и в Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Добрич, Ловеч, Монтана, Нова Загора, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Севлиево, Силистра, Сливен, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.

Апр. 2012
Видео
Коментари