Начало За нас Реклама Контакти

Кулинарна академия в София

Снимка за Кулинарна академия в София

HRC Culinary Academy ще открие своя тазгодишен пролетен семестър на ново място и в нов град. След 6 години в Добрич и повече от 300 обучени студенти от над 20 държави училището за готвачи и сладкари напуска Добруджа и се заселва на софийския булевард „ Цар Борис III“ в съвсем нова сграда на площ от 2500 м² с шест кулинарни лаборатории, сладкарско и шоколатиерско ателие и демонстрационна зала със 100 места. В 2012 г. в София е и учебният ресторант на академията.

Цели две години възпитаниците на HRC Culinary Academy изучават всичко необходимо за да станат успешни готвачи и мениджъри в ресторантьорството и индустрията на храненето: безопасност в кухнята, хранене, основи и тънкости на кулинарията, лидерски умения, съчетаване на храни и напитки, маркетинг в хотела и ресторанта, бизнес комуникации, професионално организиране на събития и кетъринг, стайлинг на храна и кулинарна фотография, кариерен мениджмънт и още много различни дисциплини.

Още по време на обучението си бъдещите шеф-готвачи преминават през два семестъра задължителна практика в ресторанти и луксозни хотелски вериги в САЩ, Западна Европа, Близкия Изток, Южна Африка и Китай.

„Вярвам, че преместването ни в София ще направи обучението за шеф-готвачи по-достъпно и удобно за всички кандидати.” сподели основателят на HRC Culinary Academy Фредерик ден Холандер. 

от Меню Ян. 2015
Коментари