Начало За нас Реклама Контакти

Идва време за DiVino.Taste 2018

Снимка за Идва време за DiVino.Taste 2018

Пълната програма с майсторските класове и съпътстващите събития на DiVino.Taste 2018 е вече известна, а билетите и пакетните оферти са в продажба.

За осмото си издание, което ще се проведе на от 23 до 25 ноември, най-големият форум на българското вино се мести на ново място - просторната зала 5 на Интер Експо Център София!

DiVino.Taste 2018 ще събере отново над 70 български винопроизводители, а посетителите ще имат възможност да опитат над 500 от най-добрите български вина.

И тази година вината от изложението ще се продават в специално изградения магазин Casavino.

Освен, че ще опитаме заедно най-новите вина от България, по време на трите дни на изложението ще се срещнете с най-важните хора – винарите, които ги създават. За поредна година те лично ще ви представят последните си реколти, своите нови проекти и експерименти.

По-силна от всякога, тази година лекционната и семинара част на изложението, ще ви представи едни от най-ярките звезди във виното, световни авторитети и талантливи уайнмейкъри, водещи експерти и сомелиери.

За първи път по време на DiVino.Taste ще ви запознаем с качествената система на германските вина. Ще ви отведем на винено пътешествие от Грузия през ШампанРиоха и Северна Италия чак до Австралия.

По време на тазгодишния DiVino.Taste ще отворим вратата към един нов и вълнуващ свят и ще изненадаме любителите на виното… с майсторски клас за студено пресования зехтин! Ще отправим и поглед към бъдещето на традиционните бели български сортове.

Всички пакети с билетите за DiVino.Taste 2018 са в продажба на vintageclub.bg.

Окт. 2018
Рецепти по темата
Коментари