Начало За нас Реклама Контакти

Кулинарно училище Меню - пролет/лято 2013

Снимка за Кулинарно училище Меню - пролет/лято 2013

Кулинарно училище Меню започна през февруари 2013 своя пореден, пети сезон с нови и интересни курсове, както и с някои вече познати. 

Кулинарно училище Меню предлага избрани курсове за непрофесионалисти, които разкриват кулинарни тънкости и тайни, дават нови идеи за вкусна и красива храна и запознават със съвременните тенденции в готварското изкуство.

График на курсовете за сезон пролет/лято 2013:

Местата са изчерпани.

Начало на курса: 16 февруари (събота)
Продължителност на курса: 6 съботи до 13 юли

10:00 – 16:00 ч

 

Местата са изчерпани.  

2 и 3 март (събота и неделя)
10:00 – 16:00 ч 

 

Местата са изчерпани.

12 и 13 март (вторник и сряда)

18:00 – 20:30 ч

 

Местата са изчерпани.

19 и 20 март (вторник и сряда)

18:00 – 20:30 часа

 

Местата са изчерпани.

16 и 17 април (понеделник и вторник) 

10:00 – 16:00 ч

 

29 и 30 юни (събота и неделя)

10:00 – 16:00 часа

 

Местата са изчерпани.

23 и 24 април (вторник и сряда)

18:00 – 20:30

 

Местата са изчерпани.

27 април (събота)

10:00 – 16:00

 

14 и 15 май (вторник и сряда)

18:00 – 20:30 ч

 

Местата са изчерпани.

21 и 22 май (вторник и сряда)

18:00 – 20:30 часа

 

Местата са изчерпани.

28 и 29 май (вторник и сряда )

10:00 – 15:00 ч

 

Местата са изчерпани.

25 и 26 юни (вторник и сряда)

18:00 – 20:30 ч

 

6 и 7 юли(събота и неделя)

10:00 – 16:00

Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню в:
Търговски център Европа, сграда 15, офис 1 (карта)
бул. Искърско шосе 7
София 1528
Осигурен е безплатен паркинг.

Курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 8.
Ако даден курс бъде отменен независимо от причината, платената сума се възстановява.

За повече информация и записвания:
тел. 02 951 66 34, 089 782 39 52, 088 850 35 30
e-mail: menu@menumag.bg

 

 

Кулинарно училище Меню дава знания и важна информация за:
- хранителното съдържание на продуктите
- физическите свойства на продуктите и реакцията им при топлинна обработка
- основните видове продукти и марки на пазара в България
- възможностите за избор на най-качествените продукти и най-подходящите методи за обработката им

Кулинарно училище Меню представя здравословни методи за обработка на продуктите, чрез които се запазват техните полезни вещества и качества, без да се накърнява вкуса им.

Участниците в курсовете придобиват знания и опитност за основните правила за приготвяне на продуктите съобразно световноизвестната кулинарна школа Cordon Bleu. Използват се и техники и рецепти на знаменити готвачи, адаптирани към домашни условия. Освен това в курсовете се набляга и на презентацията на ястията, така че храната да задоволява и всички естетични потребности на курсистите.

Основен преподавател в Кулинарно училище Меню е Ивелина Иванова, шеф-готвач на списание Меню, автор на много кулинарни книги и водещ на кулинарни курсове. Ива притежава усет и талант да създава нови вкусни ястия - и в работата си, и у дома, а над 10-годишната й кариера в областта я определя като един от добрите български специалисти.

Кулинарно училище Меню е за всички, които:
- имат специално отношение към храната
- търсят вдъхновение от световните кулинарни тенденции
- интересуват се от вкусно, здравословно и балансирано хранене
- отворени са към нови кулинарни идеи и практически съвети
- искат да експериментират и да стават все по-добри в готвенето

Ян. 2013
Коментари