Начало За нас Реклама Контакти

За супата, застройката и всичко останало

Снимка за За супата, застройката и всичко останало
Уважаеми читатели,

Точно преди две години нашият малък екип седна да мисли концепцията на ново кулинарно списание. То трябваше да изпълнява няколко основни задачи - да е най-вече вкусно, да стимулира кулинарната фантазия на читателите си, да им бъде полезно, да е приятно за гледане и не на последно място да е забавно. А и искахме да се различаваме от другите подобни издания на пазара.

Докато избистрим и натаманим нашите представи към очаквания читателски интерес, минаха няколко месеца и първият брой на "Меню" се появи на бял свят през юни 2005 г. Сега държите в ръцете си брой 20, което ще рече, че донякъде сме изпълнили изначалните си идеи и не сме изтърсили отрочето си само за да го изоставим след време. Но не само това! Това означава също така, че имаме верни читатели, готови да ни придружат навсякъде из необятния свят на сготвената храна. През тези две години непрекъснато се стараехме да направим списанието по-добро, по-четивно, по-информативно и по-вкусно. Предложихме ви рецепти от близо и далеч, за лесни и по-сложно изпълними ястия, за десерти и за детски гозби.

В издаването на всяка периодична печатна медия обаче идва момент, когато екипът осъзнава, че формата и форматът вече не отговарят на очакванията на читателите. При нас този момент настъпи и ние разбрахме, че трябва да променим нещо, за да бъдем по-полезни на всички, които не само обичат да готвят, но и ценят качествените и пресни продукти и се интересуват от всичко, свързано с кухнята.

Нашите читатели са динамични, ангажирани и работещи жени и мъже, на които за съжаление много често не остава достатъчно време, за да си доставят удоволствието на дългите кулинарни занимания.

Затова ние и в бъдеще ще се стараем да им пестим време. Ще качваме много информация, рецепти и съвети тук - в нашия интернет сайт, защото нямаме ограниченията на печатното издание и можем да даваме още и още и още. По принцип по този начин отговаряме и на исканията на голяма част от нашата аудитория за много повече рецепти. Така винаги ще сме на един клик разстояние и ще сме основният ваш съветник в кухнята – не само единадесет пъти в годината, а всеки ден, по-всяко време.

Освен това започваме да издаваме списанието като сезонно издание, защото този тип издания са по практични, защото са по-удобни, защото са по-трайни, защото са по-пълни, защото са по-полезни, защото ще можем пак да дадем повече информация и то, забележете, на по-ниска цена. В новия си формат "Меню" ще излиза четири пъти в годината - в началото на март (пролет), в началото на юни (лято), в началото на септември (есен) и в началото на декември (зима). Всеки брой ще струва 6,90 лв и ще е близо четири пъти по-обемен от досегашните месечни книжки. Текущите абонати няма да бъдат ощетени - на тези, които имат абонамент, изтичащ до 30 септември 2007 г., ще изпратим 2 поредни броя от новия формат, за абонаментите, важащи до 31 декември, сме предвидили 3 книжки, а тези, които са абонирани до края на март 2008 г., ще получат 4 поредни броя. Ако не желаете да получавате списанието в новия му вид, моля пратете ни е-мейл на адрес menu@menumag.bg, или ни се обадете на телефон 02 / 9376 249, или ни пратете писмо на адрес сп. "Меню", ул. "Иван Вазов" № 24, София 1000 и ще ви възстановим парите за оставащите броеве.

Следващия брой на списанието очаквайте през юни!

Май 2007
Коментари