Начало За нас Реклама Контакти

Вино от целия свят в центъра на София

Снимка за Вино от целия свят в центъра на София

За трета поредна година, Discover.Vino World събира вината от целия свят, представени в България. Заповядайте на 10 и 11 май, в зала 6 на НДК, на околосветско пътешествие с дегустации на вина от всички винарски региони!

На Discover.Vino World ресторантьори, сомелиери, хотелиери, търговци и всички професионалисти, чиято работа е свързана с виното, могат да дегустират новите брандове и реколти.

Discover.Vino World представлява и уникална възможност за всички любители и широката публика да се ориентират в огромното предлагане на чуждестранни вина у нас.

На Discover.Vino World, повече от 20 вносители ще покажат над 500 от най-новите и интересни вина от своето портфолио.

Ще се дегустират внасяните у нас вина от Европа, Северна и Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия. Огромното разнообразие на света е разпределено на основни зони по географски принцип: Франция, Италия, Иберия (Испания и Португалия), други страни от Европа: Австрия, Германия, Унгария, Гърция, Турция, Македония, Молдова, Армения, Израел и Ливан, както и Нов свят. Отделна секция е посветена на два типа вино, които се радват на особен интерес по целия свят: пенливи и розе.

За първи път по време на Discover.Vino World ще има обособена Discover.Food зона с ресторанти, които ще предлагат вкусна храна, както за посетителите на изложението, така и за всички, които са избрали да прекарат времето си в парка около НДК. Партньорите ни в Discover.Food зоната са Hamachi, Mediterraneo и Jobo.

За да бъде удоволствието от този празник на сетивата по-пълно, на Discover.Vino World ще има зона със свободен достъп, където всеки ще може да се запознае, опита и закупи специално подбрани храни и аксесоари. Щандовете ще бъдат разположени във фоайето пред зала 6.

И тази година, официален магазин на Discover.Vino World ще бъде Casavino, където ще се предлагат вината на изложителите.

Земното кълбо е пълно с вино… Елате и изберете своето на Discover.Vino World 2019!

Кога

10 май 2019, петък

13-15 ч. - професионални дегустации (затворено за публика)

15-21 ч. - дегустации за всички

11 май 2019, събота

11-19 ч. - дегустации за всички

Къде

зала 6 на НДК, София

Билети за Discover.Vino World може да се закупят онлайн

Апр. 2019
Коментари