Начало За нас Реклама Контакти

София Десерт Фест с дегустации и вкусни изненади

Снимка за София Десерт Фест с дегустации и вкусни изненади

На 9 юни в 10 часа отваря вратите си за любителите на десерти софийският Фестивал на сладките и тестени изкушения. Мястото е изложбената зала в ЦУМ (вход откъм Централна баня).

Всеки посетител ще получи шоколадов комплимент, специално предоставен от Ивма 90 – Стара Загора. Участниците също са приготвили изненади за посетителите:

Elizabeth Luxury Chocolateорганизира томбола - в рамките на София Десерт Фест, всеки закупил бонбониера от щанда на фирмата, независимо каква, получава златен номер. В последния ден от феста ще бъде изтеглен печеливш, който ще получи бонбониера Роял сет.

Modica Artisan Chocolates на  10 и 11 юни от 13 часа ще предостави на посетителите на София Десерт Фест дегустации на бонбони и шоколади от своя съблазнителен асортимент. 

Tomy Cake обявява на своя щанд happy hours всеки ден от 12:00 до 14:00 и от 18:00 до 19:00 с безплатна дегустация на десерти; за целия период сладкишите ще се продават с отстъпка; фирмата е предвидила и томбола с награди.

На щанда на Бизнес къща ООД, посетителите ще могат да си направят диагностика с биоскенер – квантов анализатор, който изследва над 150 физически показатели като витамини и минерали, мазнини, кръвна захар, костна плътност, функции на различни органи и други. Диагностиката е на промоционална цена за периода на изложението.

София Десерт Фест подкрепя кампанията Да помогнем на Бобчо!

Заповядайте на благотворителния щанд, а допълнителна информация за кампанията може да видите във фейсбук.

Организатор на събитието е Българската търговско-промишлена палата – Център за фирмено обслужване. Изложението продължава от 9 до 11 юни включително. Работното време е от 10.00 до 19.00 часа.

 

Пълна информация за фестивала, списък на изложителите и новини може да видите на SofiaDessertFest.

Юни 2017
Коментари