Начало За нас Реклама Контакти

Нова година - ново DiVino

Снимка за Нова година - ново DiVino

Вече може да бъде открит на пазара брой 33 на списание DiVino Magazine.

Зимният брой на DiVino е посветен на знаменитости от света на виното и гастрономията, които гостуваха през ноември 2018 на DiVino.Taste и GastronomiX. Повече от интересни са интервютата с тези изключителни професионалисти на световно ниво, всеки от които задава тона в своята област от винения и кулинарно-ресторантьорския свят: Том Стивънсън - най-известният и утвърден в света дегустатор и критик на шампанското и останалите пенливи вина, Кори Райън - живата легенда на виното в Австралия, Емилио Ротоло - собственик на митичната италианска изба Скиопето, Райнхард Льовенщайн - производител на уникални ризлинги в Мозел и двузвездните испански топ готвачи - шеф Едуар Шатрук от Disfrutar в Барселона и шеф Марио Сандовал от Coque в Мадрид...

Брой 33 съдържа и любопитни разкази за Китай - едно винено пътешествие в древния азиатски гигант и кулинарна история за трите най-използвани китайски продукти.

От DiVino 33 ще научите още за завръщането на шардонето у нас и по света, както и кои са най-добрите български вина от този голям бял сорт... Това не е всичко, но нека има и изненади.

от DiVino Ян. 2019
Коментари