Начало За нас Реклама Контакти

Най-доброто от Кино Гурме

Снимка за Най-доброто от Кино Гурме

През април София Филм Фест 2018 продължава да радва киноманите с прожекциите на Best of the Fest. В секцията Кино Гурме, която се ползва с подкрепата на водещата българска винарска изба Домейн Бойар, ще може да видите два прекрасни филма, като всяка от прожекциите ще е в компанията на чудесните вина Quantum, чиято нова визия акцентира върху Q или Quality.

На 15 април, неделя, от 14:00 часа в Дома на киното, е прожекцията на номинирания за Оскар „Шоколад“ на режисьора Ласе Халстрьом със сияйната Жулиет Бинош в главната роля. Преди прожекцията на този колкото ароматен и вкусен, толкова драматичен и вдъхновяващ филм, ще бъде представено виното Quantum Pinot Noir & Merlot.

А три дни по-късно, на 18 април, в сряда, от 19:00 часа, отново в Дома на киното, ще бъде прожекцията на „Звезди Мишлен: Разкази от кухнята“. Датската документална кинотворба надниква зад кулисите на митичния гид „Мишлен“ и работата на неговите тайни инспектори, за да хвърли светлина върху критериите за получаване на една, две или три звезди в заветната червена книга. Авторите навлизат и в кухните на топ готвачи във Франция, Испания, САЩ, Япония, Дания и се опитват да изяснят какво е необходимо за получаване на прочутите звезди. Вината, избрани за този филм, са Quantum Pinot Gris & Chardonnay и Quantum Rose.
 

Апр. 2018
Коментари