Начало За нас Реклама Контакти

МЕНЮ с ново лице

Снимка за МЕНЮ с ново лице

Новият облик на кулинарното списание "Меню" е вече факт и това важи както за хартиеното издание, така и за Интернет сайта menumag.bg.

Основната промяна на онлайн версията се намира в раздела със статиите. След регистрация всеки потребител ще може да коментира статиите и рецептите. Освен това вече е възможно да се изготвя собствено меню с рецепти, до които достъп ще има само регистрираният потребител. По този начин menumag.bg предлага на широката публика истински онлайн рецептурник!

Променената визия бе официално представена с кулинарно шоу, в което на живо пред публика готвиха Ивелина Иванова, шеф-готвач на "Меню", и Белослава. Известната изпълнителка е и първият гост в новата рубрика „В кухнята на...”, в рамките на която ще бъдат представяни рецептите на известни личности. "Меню", което се издава от “Икономедиа”, става вече сезонно списание-книга и ще е с три пъти по-голямо съдържание.

Съвсем естествено душата на "Меню" ще продължат да бъдат рецептите, които обаче ще са много повече. Списанието ще излиза 4 пъти годишно - през юни, септември, декември и март.

Юни 2007
Коментари