Начало За нас Реклама Контакти

Майските премиери на 24Kitchen

Снимка за Майските премиери на 24Kitchen
Бойният клуб на Джейми и Джими

В новата поредица „Кулинарна битка – Португалия, която 24Kitchen ще излъчва от 13 май всяка сряда в 13:00 часа, 24 кандидат готвачи трябва да докажат, че умеят да приготвят най-прочутите ястия от техния регион. Те ще се изправят един срещу друг, за да приготвят по оригинална рецепта или да пресъздадат с нови продукти типично ястие или десерт. Достигналите до полуфинала ще бъдат разделени на групи и ще имат задача да приготвят (с едни и същи продукти) ястия от собствения им регион.

Всеки епизод ще представи различен португалски район със специален акцент върху местните забележителности, култура и кулинарни специалитети – като своеобразна кулинарна картичка, разкриваща непознатите тайни на общо 12 провинции: Азорските острови, остров Мадейра, Алгарве, Бейра Интериор, Бейра Литорал, Доуро, Лисабон и Естремадура, полуостров Сетубал, Алентежо, Миньо, Рибадео, Трас-ос-Монтес и Алто Доуро. 

От 14 май всеки четвъртък от 13:00 часа ще може да гледаме изобретателния готвач Максут Ашкар, който отдавна твори в направлението модерна-национална кухня и се фокусира върху мисията да вдъхне нов живот в турската кухня. Поредицата представя богатата кухня на Турция в нова и артистична светлина и ни отвежда на пътешествие, в което ще видим модерни интерпретации на традиционни турски ястия.

Той е Анди и е готвач, а тя е барманката Кория. Двамата работят заедно в красива къща с градина и от 16 май нататък в предаването „Свежи ястия от лятната градина“ ще споделят със зрителите всяка събота и неделя от 16:00 часа най-прекрасните и освежаващи летни ястия и напитки, които сътворяват благодарение на опита и вдъхновението си.

От 18 май всеки понеделник в 13:00 часа 24Kitchen ще излъчва втория сезон на хитовата поредица „Бойният клуб на Джейми и Джими“. Всеобщият любимец Джейми Оливър е приготвил още рецепти, с които да впечатли семейството и приятелите си, а Джими Дохърти ще покаже на зрителите как да приготвят прекрасна храна, която обикновено не би им хрумнало да сготвят вкъщи.

от Меню Апр. 2015
Коментари