Начало За нас Реклама Контакти

Какво да ядем със Сара?

Снимка за Какво да ядем със Сара?

Предаването „Какво да ядем със Сара” дебютира по Фиеста ТВ, събота и неделя, от 12.30, 18.30 и 22.30 ч.

Какво ще ядем днес? Честото задаване на този въпрос може да убие радостта от готвенето дори на най-големите кулинарни ентусиасти. Но има начин да храним семейство си и все така да готвим с удоволствие. Топлата и вкусна вечеря след напрегнат работен ден е възможна мисия.

Сара Молтън го доказва. Тя ще ни покаже как да съчетаем нашите знания в кухнята с някои хитрини и тънкости от професионалния опит и как да запазим тънкия баланс между нуждата и удоволствието от готвенето. 

Понякога е необходимо планиране. Но ако стратегията не е от силните ни страни – можем да се доверим на Сара. Тя ще ни научи как с остатъците от неделния обяд да приготвим вкусна вечеря в понеделник вечер, без компромис с качеството.

Във всеки епизод на "Какво да ядем" Сара приготвя по три ястия, всяко едно способно да засити гладна четиричленна фамилия. Госпожа Молтън не само ще сготви всичко от А до Я, а и ще обяви колко време отнема.

Въпреки че е френска възпитаница, Сара предпочита зехтина пред маслото и сметаната. Тя комбинира техники, продукти и похвати от италианската и азиатската традиция. Без съмнение всичко при нея е подчинено на идеята за изхранване на гладно народонаселение, при това с вкусна и здравословна храна.

Сара има какво да предложи на най-разнообразна публика. От начинаещите до калените в кухненските битки – всеки ще оцени топлото и открито поведение на госпожа Молтън. Всекидневното готвене има своите препъникамъни, а Сара умее да ги избягва с прецизността на опитен сапьор. Тя ще ви насърчи да се облегнете на опита и интуицията си и ще развие въображението ви.

Сара е точният човек, комуто да се доверите – тя е професионален готвач, има редица престижни дипломи и награди, но и твърде често е чувала фразата "Какво да ядем днес?"

 

Гледайте „Какво да ядем със Сара” по Фиеста ТВ в почивните дни от 12.30, 18.30 и 22.30 ч.

Сара Молтън е родена през 1952 в Ню Йорк, тя е професионален готвач, автор на кулинарни книги и домакин на редица телевизионни програми. Повече от двайсет години е била шеф-готвач в трапезарията на прочутото списание Gourmet. От 2008 до днес Молтън води предаването „Какво да ядем със Сара”.

Завършила е университета на Мичиган със специалност история на идеите преди да се посвети на кулинарната кариера. Има диплома от Кулинарната академия на Америка, а след това е стажувала във Франция. Готвила е като професионален готвач в редица престижни ресторанти.

Когато създава семейство, започва да си търси работа, свързана с по-малко натоварване. Работата в телевизията я среща с прочутата Джулия Чайлд, която взима Молтън под своето покровителство. Молтън е и основател на нюйоркския Женски кулинарен алианс – създаден, за да подкрепя жените-готвачи в жестокия мъжки свят на професионалната кухня.
 

Апр. 2013
Коментари