Начало За нас Реклама Контакти

Каква ще е храната на DiVino.Taste 2017

Снимка за Каква ще е храната на DiVino.Taste 2017

На 17 ноември, петък, започва най-големият форум за българско вино - DiVino.Taste. В продължение на три дни в зали 7 и 9 на НДК всеки ще има възможността да дегустира повече от 500 вина от над 70 родни изби. И със сигурност всеки ще огладнее. Затова в пространствата пред залите на изложението ще се предлагат подбрани храни и деликатеси.

Традиционен партньор на DiVino.Taste, Slow Food в България покани малки производители, които ще представят своята качествена продукция:

yes Ферма и мандра Козле с био козе сирене от местna дългокосместа коза;

yes Заралийска занаятчийска работилница с ръчните кашкавали, сирена и колбаси на Мина Варджиева;

yes Медената къща - мед, пчелни продукти и складкиши.

Щандовете на Slow Food ще са разположени пред зала 9.

А ето и другите участници в хранителната част на виненото излoжение:

yes Bakers - хляб, печива и закуски. Компанията е технически партньор на DiVino.Taste.

yes Delishu - български деликатес от кашу, който е веган алтернатива на сиренето;

yes Сладки хапки - солети от лимец и сладки със стевия;

yes Малиновото вино на Трастена;

yes Разнообразни гръцки зехтини от Елис Сюприйм Тейст;

yes 100 войводи - месни деликатеси;

yes Ръчни шоколадови бонбони от Модика;

yes Сладкарски изделия от 100 грама сладки;

yes 1 метър шоколад;

yes Продукти с трюфели от Агролес.

Кафето с изключително качество за пореден път ще е осигурено от Dabov Specialty Coffee,

от Меню Ноем. 2017
Коментари