Начало За нас Реклама Контакти

Изследвайте планетата на виното

Снимка за Изследвайте планетата на виното

На 11 и 12 май, петък и събота, в софийския Интер Експо Център ще се проведе Discover.Vino World 2018.

Виното и винената култура бележат възход по целия свят, а разнообразието от типове, сортове и стилове вино надминава човешкото въображение. В България се намират интересни и качествени вина от почти всички кътчета на широкия винен свят. Предлагаме ви възможност да откриете сред тях своите фаворити.

Discover.Vino World 2018 е второто издание на изложението за чуждестранни вина, представени в България – околосветско пътешествие с дегустация на над 400 вина от всички винарски региони на Земята. Предназначено е за винолюбители, ценители и професионалисти и дава възможност за лични срещи с вносители и производители на вино.

Изложението представя вина от Европа, Америка, Австралия, Нова Зеландия и Африка, внасяни у нас. Виненият глобус е разделен на основни зони по географски принцип: Франция, Италия, Испания и Португалия, другите страни от Европа, Новия свят. Други две секции поставят акцент върху два типа вино с процъфтяваща пазарна роля в света: пенливи вина и розе.

Discover.Vino World 2018 ви предлага два дни с дегустации на вълнуващи вина и срещи с винени професионалисти и приятели!

Вината ще се продават в специален магазин на Casa Vino, а гурме зоната с различни деликатеси ще допълва цялостното изживявяне.

Кога: 11 и 12 май 2018, петък и събота
Къде: София, Интер Експо Център, зала 5

Работно време:
11 май 2018, петък
17:00 до 21:00 часа – открити дегустации (вход с билети)

12 май 2018, събота
12:00 до 20:00 часа – открити дегустации (вход с билети)

Вход за 1 ден:
19 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg
25 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Вход за 2 дни:
24 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg
30 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Заедно с билета за Discover.Vino World – независимо дали е за 1 или за 2 дни – получавате 15 талона (1 талон = 1 лев). Някои най-високо оценени и скъпи вина ще се дегустират само срещу талони. С талоните ще може и да купувате подбрани деликатеси от изложителите в специалната гурме зона.
Талони ще се продават и допълнително. 

Апр. 2018
Коментари