Начало За нас Реклама Контакти

Двайсет години вкус "Маджаров"

Снимка за Двайсет години вкус

Този месец компанията „Димитър Маджаров” празнува 20-я си рожден ден. За хората, които държат на истинското качество в ежедневното си хранене, марката определено е била и продължава да бъде гаранция за добри продукти. През последните две десетилетия, когато автентични български храни като бели саламурени сирена, кашкавали, луканка, суджук и други икони на кулинарните ни традиции често горчиво разочароват потребителите, продуктите на "Маджаров" не само отсрамват родното производство, а и са синоним на качество и чудесен вкус.

„Димитър Маджаров”, създадена през 1991 г., има две предприятия – за месо-преработка в Пловдив и млеко-преработка в град Стамболийски. Компанията е работодател на над 340 работници, технолози и административен персонал. Гаранция за продуктите е въведения стандарт от инженер-технолога и собственик, Димитър Маджаров, и прилагането на високотехнологични процеси на всички етапи от производството – от изходните суровини, през процеса на обработка, до опаковките. В момента компания „Димитър Маджаров”, която е 100 % частна собственост е сред петте предпочитани марки, както в месните, така и в млечните продукти.

През миналата година компанията обогати портфолиото си с няколко нови продукта – свежо сирене, катък с подправки за любителите на сирене с по-обогатен вкус, а от месните продукти - деликатес „Маджаров”  и римски колбас.

от Меню Май 2011
Коментари