Начало За нас Реклама Контакти

DiVino.Bar на Бакхус StrEAT Fest

Снимка за DiVino.Bar на Бакхус StrEAT Fest

Третото издание на най-големия и съблазнителен гурме фестивал на открито у нас - Бакхус StrEAT Fest, ще се проведе на 8 и 9 юни, на софийския Женски пазар. Ще има супер качествена селекция от ресторанти с международна и авторска кухня, български производители на храни, сладоледи, сладки изкушения, майсторски хлябове, специални кафета, бири, занаятчийски вина, нови коктейли, фермерски продукти, музика на живо, детски кът, dj парти и още, и още...  DiVino.Bar!

DiVino.Bar е точно онова място на StrEAT Fest, където ще ви налеем чаша великолепно вино, за да е ПЪЛНО удоволствието от супер-стрийт храната, която хапвате. При нас ще е забавно, виното винаги дава настроение – да бърборим, да споделяме, да изживяваме необикновени истории. Някои хора особено държат вината им да са от класа – със сигурност ще ги направим щастливи. Защото на големия и весел DiVino.Bar ще може да опитате 40 различни вина на чаша или да си купите бутилки за вкъщи - една топ селекция от летните вина на българските бутикови изби, иначе казано: големи вина на малки производители. Това са качествени вина с модерно звучене, често от местни български сортове и с много привлекателно съотношение между качество и цена. 

Повечето производители са членове на Българската асоциация на независимите лозаро-винари. А кога си независим лозаро-винар? Когато правиш вино, отразяващо духа на твоята земя; когато избата ти е  семейна, грижиш се за лозето, береш гроздето, произвеждаш виното и продаваш бутилките под собствена марка… Избите в Българската асоциация на независимите лозаро-винари вече са близо 40!

Бакхус и DiVino харесват техните вина. Ще ги харесате и вие. Елате на DiVino.Bar за по чаша. Или две...

Или си изберете бутилки, за да си ги изпиете с радост у дома... 

КОГА: 8 и 9 юни 2019, събота и неделя, от 10:00 до 22:00 часа

КЪДЕ: Женския пазар, София

Май 2019
Коментари