Начало За нас Реклама Контакти

DiVino представя Wine Folly на български език

Снимка за DiVino представя Wine Folly на български език

Заповядайте на щанд Б1 на Gourmet Publishing в НДК - Пролетен базар на книгата, от 23 до 28 май!

DiVino представя на български език Wine Folly, великолепен пътеводител в света на виното, предназначен както за начинаещи любители, така и за напреднали специалисти. Книгата Wine Folly (букв. Виномания) на американските автори Маделин Пукет и Джъстин Хамак ви дава възможност да се наслаждавате на виното като експерт. Този навигатор за виноманиаци и любители опростява и систематизира сложните знания за това как да дегустираме вино, как да разпознаваме качеството, как да съчетаваме храната с вино и как да избираме вина, които да ни харесват при всеки един случай.

Wine Folly е за всички любознателни хора, които имат нужда или от основополагащи знания за виното, или от систематизиране на вече натрупани знания, или просто от справка и подсещане за определени сортове, стилове, географски произход и наименования на виното.

По приятен и забавен начин Wine Folly ни дава цялата важна информация за виното и ни помага да направим своя информиран избор в огромното разнообразие от различни вина, предлагани на пазара. Книгата е визуално ориентиран справочник, пълен с умни и полезни графични решения. С изобретателния си и практичен подход тя е истинска винена библия.

На нейните страници ще откриете:

-       Съществени общи познания за виното

-       Профил на най-популярните сортове, типове и стилове вино, както и на други, по-неизвестни: произход, разпространение, типични аромати и вкусове

-       Насоки за съчетаване на храна и вино

-       Раздел за географските региони с подробни винарски карти

-       Съвети за откриване на вина и региони с много добро съотношение между качество и цена

 

Автори на настоящата книга са създателите на свръхпопулярния американски винен сайт Winefolly.com. Маделин Пукет е сомелиер със сертификат от Court of Master Sommeliers, а работата й като дизайнер я вдъхновява за съдържанието на winefolly.com. Джъстин Хамак е съосновател и партньор в Wine Folly. Занимава се със стратегията на сайта, интернет технологиите и информационните модели.

От 23 до 28 май може да намерите Wine Folly в столичния Национален дворец на културата, където Gourmet Publishing предлага своите книги на щанд Б1. Там ще откриете много вълнуващи творби, свързани с гастрономията и виното – както художествена литература, така и специализирани книги.

Май 2017
Коментари