Начало За нас Реклама Контакти

DiVino 25 – за традициите, новите постижения и надеждата

Снимка за DiVino 25 – за традициите, новите постижения и надеждата

Наближи ли краят на годината току насред празниците настъпва и трескаво време на ретроспекции на изминалите дванайсет месеца и на прогнози за следващите.

В новия брой на DiVino Magazine не сме се старали да избягаме от вкусните видения от миналото и бъдещето и затова в него ще намерите както информация за отминали важни събития като DiVino.Taste 2016, първия кулинарен форум Gastronomix и гастрономическия фестивал Премиер в Банско, така и поучителни статии за новите явления в българската гурме култура. Сред тях вълната на крафт бирата е представена от широко скроената концепция на Ailyak, а тенденцията за купажиране на местни и класически винени сортове – от актуалната за годината дегустация на DiVino. Пак там ще се запознаете и с подбрани празнични пенливи предложения, чиито шампански и български представители са по-широко дискутирани в материалите на Юлия Костадинова за Шампан и на Любомир Бояджиев за избата Едоардо Миролио. Винената тема е допълнена с грузински вина и любопитно интервю с Тео Гисен от Марлборо, Нова Зеландия.

 

 

 

 

 

С добра вероятност може да се твърди, че празниците всъщност са създадени заради храната, така че няма как зимният брой на DiVino Magazine да мине без истории за деликатеси като стридите и качественото говеждо месо или за екзотични кулинарни традиции като японските. 

Наздраве и щастлива нова година!

от DiVino Дек. 2016
Коментари