Начало За нас Реклама Контакти

Discover.Vino World предлага и подбрани деликатеси

Снимка за Discover.Vino World предлага и подбрани деликатеси

Виното без храна не е същото, затова посетителите на Discover.Vino World ще имат възможността да се запознаят, опитат и закупят специално селектирани храни от партньорите на организаторите DiVino.

Какво ви очаква:

Шоколадите Casa Kakau са едни от малкото български продукти, които следват концепцията bean-to-bar. Екипът на семейната фирма лично подбира какаови зърна от малки ферми в Еквадор изцяло съобразявайки се с вкусовия и ароматни профил на партидите. След това създават своите шоколади в работилницата им в България. Така осигуряват контрол и проследяемост на всички етапи на произовдството – от отглеждането на какаовите дървета до крайния продукт.

Delishu e иновативен български пробиотичен продукт в три безупречни вкуса. Основата е бавно ферментирало кашу, което след продължително зреене се превръща в здравословна алтернатива на млечните продукти. На техния щанд създателите на Delishu ще представят и тайландската кокосова вода Be Pure.

Традиционно се смята, че швейцарските шоколади са сред най-добрите, но традициите вече не са това, което бяха, и затова марката Chocolat Stella обединява най-разнообразни стилове, концепции и каузи за производството на своите продукти. Био, феъртрейд, без глутен, без лактоза или захар – цялата шоколадова гама от над 30 артикула е достъпна в България благодарение на официалния вносител Рашев ООД.

Аристеон е фабрика за зехтин на йонийския остров Закинтос, която е започнала работа през 1850 г. Сега производството е модернизирано и марката предлага екстра върджин зехтини със защитено географско указание Закинтос, както и такива от древни маслинови дървета, а също и овкусени с различни местни продукти. Вносител за България е Елис Сюприйм Тейст.

Разнообразието от шоколади на Discover.Vino World се допълва от приятелската компания Bio Benjamin. Младежкият ѝ екип ще предложи ръчно изработени шоколади с марките Benjamissimo и Happy Benjamino, които са веган, био, не съдържат глутен или рафинирана захар и съчетават вкусовете на продукти като спирулина, матча, амарант, чия и много други. Какаото пък идва от малки семейни ферми в Никарагуа.

В динамичния български бизнес с трюфели компанията Агролес Продукт е сред най-разпознаваемите. Тя търгува както с прословутите деликатесни гъби, така и с други видове като изключително вкусните смръчкули например. Освен това предлага и разнообразни продукти от трюфели и диви гъби, изцяло с български произход с марката Thracian Truffles.

Бъдещето на търговията е онлайн и електронният магазин Armadiaz е добър пример за това. Прецизният подбор на луксозни и качествени хранителни продукти от цяла Европа е направен според принципите на здравето, устойчивото производство, справедливата търговия, запазването на традициите.

Cult Gourmet Cattering е партньор на събитията на DiVino още от самото им начало. Освен логистична подкрепа, те ще предложат и майсторски приготвена храна за консумация на място по време на Discover.Vino World. Не пропускайте забeлежителните им десерти!

Кафето и чаят, разбира се, също ще са специални, защото ще са от Dabov Specialty Coffee.

Виното не може без храната, но съвременната винена култура не може и без съпътстващите я пособия. Pulltex е добре установена марка и предлага пълна гама от аксесоари, специално проектирани за всяка стъпка при сервиране на виното. На българския пазар тези качествени и иновативни продукти са представени от компанията Sagax.

Един от най-верните партньори на събитията на DiVino е консултантската агенция Интеграл, която предоставя услуги в сферата на образованието като езикова подготовка, студентски и стажантски програми в чужбина, професионално ориентиране и много други.

Специална селекция от хранителни продукти и подправки, кухненски съдове и касесоари, както и книги на кулинарна и винена тематика ще бъде предложена от Vintage Club. Точно там ще бъде и едно от местата за зареждане на DiVino електронните карти.

Кога: 11 и 12 май 2018, петък и събота

Къде: София, Интер Експо Център, зала 5

Работно време

11 май 2018, петък - 17:00 до 21:00 часа (вход с билети)

12 май 2018, събота - 12:00 до 20:00 часа (вход с билети)

Вход за 1 ден

19 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg

25 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Вход за 2 дни

24 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg

30 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Заедно с билета за Discover.Vino World – независимо дали е за 1 или за 2 дни – получавате DiVino електронна карта, заредена с 15 електронни талона (1 талон = 1 лев). Част от вината ще се дегустират само срещу кредити. С електронни кредити ще може да купувате и подбрани храни, кафе и деликатеси, както и бутилки вино от специално изградения магазин Casavino по време на изложението.

Може да зареждате допълнително своите електронни карти без ограничение.

Изследвайте планетата на виното!

от DiVino Май 2018
Коментари