Начало За нас Реклама Контакти

Discover.Vino World 2019 вече е хубав спомен

Снимка за Discover.Vino World 2019 вече е хубав спомен

Вижте фотогалерията по-долу...

Над 500 вина от цялата планета бяха представени по време на Discover.Vino World 2019! Трето издание на изложението-дегустация се проведе на 10 и 11 май, в зала 6 на НДК. Многобройните посетители имаха възможността да се запознаят отблизо с огромното разнообразие на вина от целия свят, които присъстват на нашия пазар.

Едновременно с производители от традиционни винарски райони като Италия, Франция и Испания, Discover.Vino World представи и по-слабо познати дестинации като Молдова, Турция, Армения, Израел и Ливан. Имахме рядката възможност да дегустираме изключителни вина, с каквито човек трудно би се срещнал на друго място. Двата дни на Discover.Vino World показаха, от една страна, че предлаганото у нас разнообразие на вкусове и стилове е действително на световно ниво, а от друга, че българската публика не изостава от световните тенденции.

И този път изложението стана повод за нови приятелства, а за приятната атмосфера допринесе и личното отношение на вносителите, които разказваха любопитни истории за хората, избите и земите, родили техните вина.

За първи път по време на Discover.Vino World беше обособена зона с ресторанти, които предлагаха вкусна храна, както за посетителите на изложението, така и за всички, които бяха избрали да прекарат времето си в парка около НДК. Посетителите в тази Discover.Food зона се насладиха на предложенията от софийските Hamachi-ni, Mediterraneo и Jobo.

Посетителите на Discover.Vino World имаха възможност да се запознаят, опитат и закупят специално селектирани продукти и винени аксесоари от партньорите на DiVino. Водата за изложението беше осигурена от партньорите ни San Pellegrino § Acqua Panna - тясно свързани със света на виното и висшата кулинария.

И тази година официален магазин на Discover.Vino World беше Casavino, където се предлагаха вината от изложението.

Докато очакваме следващите събития, организирани от нас, вече са известни датите за четвъртото издание на Discover.Vino World – 24 и 25 април 2020 година!

За всички инициативи на DiVino може да се информирате на www.divino.bg.

Май 2019
Коментари