Начало За нас Реклама Контакти

       
                              

Елате на DiVino.Taste 2013 и се потопете в необятния свят на виното!

 

 CasaVino с удоволствие ви кани на DiVino.Taste - единственото по рода си изложение  за български вина, на което винопроизводителите ще представят най-доброто от своята продукция.

CasaVino е официален партньор на най- мащабния винен форум в България, който екипът на DiVino организира за трета поредна година.

В рамките на изложението ще можете да се запознаете отблизо с концепцията и философията на повече от 50 топ български изби и лично да се уверите в качествата на техните вина, да се включите в интересни и полезни майсторски класове, семинари, лекции и презентации.

За вас световноизвестни винени експерти като Каролайн Гилби - Master of Wine, най-известният и авторитетен винен автор на Холандия Фред Нийхойс както и добре познатите български експерти Юлия Костадинова, Яна Петкова, Вили Гълъбова, Ефросия Благоева, Ясен Захариев и още много други ще ви помогнат да опознаете света на виното.

Водещ  акцент по време на техните презентации ще бъде българското вино, като то ще бъде разгледано от различни гледни точки: ретроспекция на реколта 2007 или как се развиват вината ни с потенциал за отлежаване; съществува ли разделение на Северна и Южна България във виното; на какво се дължи славата на най-ценения местен сорт – мавруда и заслужена ли е тя; и разбира се, традиционния DiVino Top 10 или най-добрите десет български вина за годината, според винения сайт divino.bg и DiVino Magazine.

Предвидените теми  са както за начинаещи и напреднали винени ценители, така и за утвърдените познавачи, които търсят по-задълбочен поглед към света на виното

 

Не пропускайте тази възможност!

 

Кога

16 и 17 ноември 2013 година (събота и неделя).
Отворено за посетители от 10:00 до 18:00 часа.


Къде

Национален дворец на културата, Площад България 1, София

 
Очакваме ви!

 

 

от DiVino Окт. 2010
Коментари