Начало За нас Реклама Контакти

Мястото е най-старият и голям централен пазар в София - "Женски Пазар" - с дълга история, част от нея забравена, друга променена, трета облечена в предразсъдъци. Днес пазарът привлича чужденци и млади хора, заради екзотичната атмосфера в центъра на града, ароматните мулти-култи спирки за ядене, скрити места, уникални магазинчета и продукти, които могат да се открият само там.

В специално оградена фестивална зона в подновената част на пазара, ще бъде представена селекция от ресторанти с различни национални кухни, български бутикови изби, крафт бира, български производители на качествени храни, бар зона, майсторски печива, десерти, сладоледи, специално подбрано кафе и други изненади.

Група от любими джаз музиканти (BrazzViliDj) ще се погрижат за още по-весело настроение, а в края на фестивала ще има и гост-диджей на втори етаж.

Събитието е с вход - 10 лв. за възрастни, в които са включени 5 лв. консумация, а за деца 5 лв., от които цялата сума е консумация. Разплащането на щандовете ще става с фестивална валута, която всеки може да обмени на няколко предназначени за целта пункта.

Септ. 2017
Коментари