Начало За нас Реклама Контакти

АБВ на готвенето – една нова инициатива от Maggi Клуб и списание „Меню“

Снимка за АБВ на готвенето – една нова инициатива от Maggi Клуб и списание „Меню“

Ако сядате на масата не само, за да се нахраните, а искате да вложите и идея в това, научете повече за кулинарния курс АБВ на готвенето.

В този курс ще се запознаете с подробна инфорация и с техники, свързани с кулинарната обработка и приложението на всекидневно използваните в домашната кухня продукти,

Възприемането на нови знания  понякога е трудно и точно поради тази причина решихме, че за да придобиете качествени умения е добре, това да стане с помощта на утвърден професионалист.  Шеф- готвачът на списание „Меню“, Ивелина Иванова, ще превърне този курс в истинско приключение на вкуса.

АБВ на готвенето е кулинарен курс, в който ще посетите 4 лекции в продължение на 4 седмици. Всяка лекция започва в 17,00 часа и е с продължителност 3 часа. През следващите месеци започват 4 курса.

График на следващите курсове:

15, 22, 29 юни  и 6 юли

16, 23, 30 юни  и 7 юли

Лекциите са разделени на две части. В теоретичната част ще се запознаете с подробни сведения за продуктите и техниките, на които е посветена лекцията. След кратка почивка ще наблюдавате на живо приготвянето на класически и новаторски ястия от Ивелина Иванова, която с готовност ще отговаря на всички възникнали въпроси. А в края на лекцията ще може да опитате всяко едно от нейните чудесни кулинарни предложения.

Лекциите в кулинарния курс АБВ на готвенето са посветени на следните теми:

1-ва лекция: яйца, сирене и сметана
2-ра лекция: месо

3-та лекция: зеленчуци и варива
4-та лекция: хляб и десерти

Курсът АБВ на готвенето се провежда в залата на Maggi Клуб на адрес бул. „Европа“ 128, Нестле България, 300 м до метро-станция „Сливница“.

За да се запишете в кулинарния курс „АБВ на готвенето“, обадете се на безплатния от цялата страна телефон 0 800 1 6666 или ни изпратете имейл на Nestle.Bulgaria@bg.nestle.com

Ако искате да участвате в кулинарния курс АБВ на готвенето имате три възможности за плащане:

1. Да съберете и изпратите 100 Maggi® точки от опаковките на продуктите на Maggi® и заплатите цена от 80 лв.

2. Да заплатите 150 лв.

3. Ако сте или станете член на Maggi Клуб, вие ще имате възможността да се възползвате от специалната, намалена цена от 10 лв + 200 Maggi® точки без никакви други условия.

Maggi® точките може да изпратите на адрес: София 1360, бул "Европа" 128 Нестле България, за АБВ на готвенето или да донесете по верме на първата лекция. Заплащането става на място по време на първата лекция в брой или с дебитна/кредитна карта. 

Вярваме че АБВ на готвенето ще е едно приятно пътуване към света на кулинарните тънкости и усъвършенстването ви в кухнята.

Апр. 2010
Коментари