Начало За нас Реклама Контакти

„Куб” на Electrolux предлага уникално вечерно изживяване из Европа

Снимка за „Куб” на Electrolux предлага уникално вечерно изживяване из Европа

Два ресторанта от Electrolux, наречени „Куб”, ще се появят на знаменити места из цяла Европа през 2011 г., като стартът ще бъде даден с поставянето им на върха на аркадата на Армейския музей в Parc du Cinquantenaire в Брюксел, Белгия.
Целта е да се създаде изживяване, което да изненада и вдъхнови гостите чрез фантастична храна и невиждани досега гледки, които да стимулират клиентите да изследват границите на своята креативност следващия път, когато поканят приятели у дома.

Впечатляващи гледки и изживявания

Двата „Куб”-а на Electrolux ще пътуват из Европа и ще предлагат незабравими изживявания за 18 гости по време на всяка инсталация в красивите места. Прозрачните и полупрозрачни конструкции ще могат да се видят на върховете на монументи, сгради и дори върху водни платформи в Белгия, Италия, Русия, Швейцария, Швеция, но само за три месеца престой на всяка локация.
„Куб” -ът на Electrolux ще предложи на гостите страхотни и уникални ястия и изживявания.”, казва Рудолф Фуси от Electrolux. „Докато клиентите ни се наслаждават на вечерта си, ние искаме да им дадем възможността да общуват и да се учат от професионалистите, с които работим, много от тях световни майстори готвачи и модни специалисти. Те ще показват своите трикове, с което искаме да покажем на хората, че не е трудно да караш другите да се чувстват добре, стига да имаш правилните уреди за това.”
„Куб”-ът ще представя различни специално подбрани местни готвачи от всяка локация и изтънчени рецепти с местни подправки, приготвени с уреди Electrolux от последно поколение. Когато гостите пристигнат, помещението с големина 140 кв. м. ще бъде празно, за да могат те да се забавляват и съзерцават красивите гледки отвън, особено от външната платформа. Когато се сервират блюдата, скритите маси ще се спуснат отгоре, за да могат 18-те гости да седнат, а след вечерята те отново ще бъдат вдигнати, за да направят място за коктейл и позволят свободното общуване.

Прекрасно шоу и събития

Кухнята ще се намира в средата на всеки „Куб”, където всеки готвач ще показва своите умения. Майсторите готвачи ще играят ключова роля, за да се създаде атмосфера на „готвене с приятели” вместо обичайната за всеки друг ресторант. Светлината, звуците и другите ефекти ще се контролират с последно поколение системи, за да се създаде подходящо настроение за всеки вечерен повод.
Освен това, серия от специални събития, които комбинират мода, музика и вкус, ще бъдат предложени на гостите. Всяко събитие ще се променя според локацията на ресторанта, за да направи изживяването в „Куб"-а наистина уникално.

„Куб”-ът на Electrolux ще предлага ястия два пъти на ден, всеки ден в продължение на три месеца във всяка локация – обяд между 12.30 и 15.00 ч. и вечеря от 18.00 до 23.00 ч. (местно време) през седмицата, както и специални обеди и вечери през уикендите. Резервации за белгийския „Куб” на френски и холандски могат да се направят онлайн на www.electrolux.be/cube, както и за всяко друго място на по-късен етап.

Март 2011
Коментари