Начало За нас Реклама Контакти

Тлъсти риби - видове и приготвяне

Снимка за Тлъсти риби - видове и приготвяне

Шаран

· Обла риба, сладководна
· Меко месо, нежен вкус
· Най-вкусна - печена, на скара, пържена, на пара
· Заместител - треска

Херинга

· Обла риба, соленоводна
· Влажно и крехко месо, богат вкус
· Добра за печене на скара, на фурна, пържене
· Заместител - скумрия

Скумрия

· Обла риба, соленоводна
· Влажно и твърдо месо, богат отличителен аромат
· Най-вкусна - печена на скара, на фурна, пържена

Сьомга

· Обла риба, соленоводна/сладководна
· Нежно месо, деликатен до богат аромат
· Най-вкусна - печена на фурна, на скара, на пара, задушена
· Заместител - едра морска пъстърва

Морска пъстърва

· Обла риба, соленоводна
· Влажно месо, нежен сладък вкус
· Най-вкусна - печена на скара, на фурна, пържена
· Заместител - сьомга, дъгова пъстърва

от Меню Февр. 2007
Коментари