Начало За нас Реклама Контакти

Средно тлъсти риби - видове и приготвяне

Снимка за Средно тлъсти риби - видове и приготвяне

Кефал

· Обла риба, соленоводна
· Деликатно месо
· Подходяща за пържене, печене на скара, задушаване, печене на фурна

Барбун

· Обла риба, соленоводна
· Деликатно месо с отличен вкус
· Най-вкусна - печена на скара, на фурна, пържена
· Заместител - пъстърва

Риба-меч

· С дебела централна кост, соленоводна
· Твърдо месо, нежен, но отличителен аромат
· Подходяща за печене на скара, на фурна, задушена или на пара
· Заместител - риба тон

Пъстърва

· Обла риба, сладководна
· Нежно месо, деликатен, богат аромат
· Най-вкусна - печена на скара, на фурна, пържена
· Заместител - морска пъстърва, дребна сьомга

Февр. 2007
Коментари