Начало За нас Реклама Контакти

3 и 4 юни 2014 (вторнк и сряда) от 18:00 до 21:00 ч.

Местата са изчерпани.

14 юни 2014 (събота) от 10:00 до 16:00 ч.

За повечето домакини една основна причина да посягат не толкова често към толкова полезните риба и морски дарове е, че те изискват повече обработка и манипулации. Освен това за приготвянето са нужни специфични познания за всяка група риби и други морски твари.

Тук, на курса, ще научите различните начини за почистване, обезкостяване и филетиране на риба. Ще се обсъди кой вид риба по какъв начин трябва да се приготви, за да стане най-сочна и вкусна, както и особеностите на морските дарове.

Заедно с шеф Ивелина Иванова ще приготвите пъстърва със сметана и бадеми, знаменитата френска супа буябес, риба на пара с лимонов сос, ципура с финокио и портокали, кефал плакия с орехи, пълнени миди с ориз, терин от сьомга и скариди и сицилианска салата от октопод.

 

Цена на курса: 160 лв

Цена за ранно записване: 130 лв

 

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

Запазване на места без предварително заплащане не се допуска!

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

 

Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню в:

Sopharma Business Towers, Търговски център,ет.2 (карта)

ул. "Лъчезар Станчев"  7, София

Осигурен е безплатен паркинг след 18 часа и в събота и неделя.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 10. 

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 14 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 14 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

 

За информация и записвания:
тел. 0884 940 748
e-mail: menu@menumag.bg

Ян. 2014
Коментари