Начало За нас Реклама Контакти

Гъши дроб - майсторски клас

Снимка за Гъши дроб - майсторски клас

31 януари и 1 февруари (вторник и сряда) от 18:00 до 20:30 ч

 

Запазена марка на френското кулинарно изкуство гъшият дроб е чувствен и предизвикателен продукт, чиято същност се изявява само в ръцете на майстори. В този курс шеф Димо Димов и шеф Ивелина Иванова ще ви научат как да овладеете тънкостите и техниките за приготвянето на този невероятен деликатес.

Ще сготвим Crème Renversée със салата, терин от пуйка, кестени и гъши дроб, терин с масло от трюфел, мус от гъши дроб, гъши дроб на тиган с плодов сос и карамелизиран лук. Ще поговорим за най-добрите комбинации на гъши дроб с вино и ще пробваме някои от тях. .

Цена на курса: 220 лв

Цена за ранно записване: 180 лв (валидна до 17 януари 2012 вкл.)

Цената за ранно записване е валидна, ако се регистрирате и платите до две седмици преди началото на курса.

 

Плащането се извършва чрез електронния магазин на Vintageclub.bg

Потвърждение за вашата регистрация ще получите след заплащане на курса.

 

Курсовете се провеждат в модерно оборудваната кухня на Меню
на адрес:

Търговски център Европа, сграда 15, офис 1 (карта)

бул. Искърско шосе 7
София 1528

Осигурен е безплатен паркинг.

Всички курсове се провеждат при минимум 6 участника. Максималният брой участници в един курс е 8.

 

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 10 дена преди началото му, заплатената сума ще ви бъде възстановена.

Ако се откажете в периода между 10-ия и 5-ия ден преди началото на курса, ще ви бъде възстановена половината сума.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

 

За информация и записвания:
тел. 02 951 66 34, 089 782 39 52, 088 850 35 30
e-mail: menu@menumag.bg

Ноем. 2011
Коментари