Начало За нас Реклама Контакти

Пълнено авокадо

Снимка за Пълнено авокадо
30
Време за приготвяне: 30 минути
I
Степен на трудност - Лесна
Подходяща напитка - вино

Бяла майонеза, зелено авокадо и червеното на лука и рибата - с тази бърза и лесна рецепта ще пожънете успехи сред патриотично настроените си гости!

СъставНеобходими продукти за 4 порции

  • 2 плода авокадо
  • 1 консерва риба тон в олио
  • ¼ глава червен лук, нарязан на тънки резени
  • 1 резен целина, нарязан на ситно
  • 1 сварено яйце, нарязано на ситно
  • ½ лимон
  • 4 с. л. майонеза
  • 4 листа зелена салата, нарязана на ситно
  •   сол на вкус
  •   черен пипер на вкяс

Начин на приготвяне

  1. 1.

    Смесват се отцеденото месо на рибата, лукът, целината, яйцето, салатата и майонезата. Сместа се подправя със сол, лимонов сок и пипер на вкус.

  2. 2.

    Авокадото се срязва през средата, отделя се костилката. Жълтата част на всяка половинка се нарязва в рибната смес. Половинките авокадо се поръсват с лимонов сок, за да не почернеят.

  3. 3.

    Всяка половинка се пълни със сместа и се слага в хладилника, за да се охлади.


Ян. 2002
Още подобни рецепти
Коментари