Начало За нас Реклама Контакти

Пилешка супа с праз и целина, с чипс от моркови и изцедено кисело мляко

Снимка за Пилешка супа с праз и целина, с чипс от моркови и изцедено кисело мляко
30
Време за приготвяне: 30 минути
I
Степен на трудност - Лесна

Казват, че пилешката супа е класическо решение за всякакви несгоди – от настинки до лошо настроение. Но дори и да не страдате от подобни проблеми, винаги можете да си доставите удоволствието от консумацията й, със сигурност няма да се разочаровате.

СъставНеобходими продукти за 3 порции

Начин на приготвяне

  1. 1.

    MAGGI® Пилешка супа с праз и целина се приготвя според указанията на опаковката.

  2. 2.

    Морковът се нарязва на тънки ивици с помощта на картофобелачка. Ивиците се изпържват в сгорещеното олио до златисто.

  3. 3.

    От изцеденото мляко с влажна ръка се правят топчици, които се овалват в нарязания магданоз.

  4. 4.

    Супата се сервира, гарнирана с морковения чипс и топчиците мляко.


Галерия
Февр. 2009
Още подобни рецепти
Коментари